Alle vragen en antwoorden

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Met de 100% tevredenheidsgarantie van Velvett kun je het bestelde product gratis retour sturen indien je bestelling niet voldoet aan de verwachtingen. Al onze producten zijn gratis te retourneren, zo kun je jouw bestelling thuis rustig bekijken en beslissen of het echt bij je past. Retour sturen van de bestelling mag tot 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum.

Als je het product wilt retourneren, houd er dan rekening mee dat het product ongebruikt en in de staat waarin je het hebt ontvangen, bij voorkeur in de originele verpakking moet zijn. Uiteraard kan het product uit de verpakking gehaald worden om te kijken of het naar verwachting is. Als het product beschadigd is tijdens het uitproberen van het product, bestaat de kans dat je niet de volledige terugbetaling krijgt.

De retourinstructies vind je terug in de verzonden track & trace e-mail die je van ons hebt ontvangen. Via de ontvangen link kun je kosteloos een retourlabel aanmaken. Na ontvangst van het product wordt het door ons gecontroleerd op nieuwstaat en wordt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug overgemaakt. Afhankelijk van jouw betaalmethode én bank, staat het aankoopbedrag normaliter binnen 1-3 werkdagen na de terugbetaling weer op jouw rekening.

Blijf altijd op de hoogte

Wil je niets missen van onze aanbiedingen, nieuwe producten en nieuwtjes? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van alles rondom Velvett en ben jij er altijd als eerste bij!