Velvett steunt goede doelen

Wist je dat je met de aankoop van een Velvett kinderwagen altijd een goed doel steunt? Ons huidige goede doel is ‘Princes Maxima Centrum Foundation’.

Wij van Velvett willen op deze manier graag een steentje bijdragen om de wereld een stukje mooier te maken. Bij iedere aankoop van een Velvett kinderwagen, doneren we (€20,-) aan het goede doel dat op dat moment is gekozen door onze klanten.

Wanneer de totale donatie een bedrag van €2.500,- heeft behaald, zullen we de donatie persoonlijk verwerken in leuke activiteiten, wensen en/of benodigdheden voor het goede doel dat dat moment actueel is. Natuurlijk houden we jullie hiervan op de hoogte op deze pagina en onze socials, zodat er geen twijfel over bestaat dat de donaties goed terecht komen.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

  1. Na bestelling van een Velvett kinderwagen op onze website, wordt automatisch €20,- gespaard voor het actuele goede doel dat gekozen is door de voorgaande klanten.
  2. Na bestelling, ontvang je per mail een weblink waar je het volgende goede doel kunt kiezen.
  3. Nadat de donatie een bedrag van €2.500,- heeft behaald, gaan we de donatie verwerken in leuke activiteiten, wensen en/of benodigdheden.
  4. Zodra de donatie is behaald, wordt het goede doel met de meeste stemmen het volgende goede doel dat we gaan steunen.

Op deze manier hopen we als Velvett een steentje bij te kunnen dragen aan mensen die onze steun, hulp en/of ondersteuning hard kunnen gebruiken. Bedankt voor je steun!

We warmly welcome you to the Velvett lifestyle

Deel al jouw favoriete Velvett momenten op Instagram en wie weet verschijnt jouw foto op onze feed!

#velvetteurope

Blijf altijd op de hoogte

Wil je niets missen van onze aanbiedingen, nieuwe producten en nieuwtjes? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van alles rondom Velvett en ben jij er altijd als eerste bij!